Stressmeting

In Nederland heeft 1 op de 7 werknemers last van werkstress, zo blijkt uit onderzoek van TNO en het CBS. Een miljoen mensen lopen rond met burnout-klachten. Hoe dicht mensen tegen een burnout aan zitten hebben ze zelf vaak helemaal niet door. Meestal zijn ze al jarenlang keihard aan het werk. Tot hun lichaam op de noodrem trapt en ze een burnout krijgen.

Nu is het behandelen van burnout eigenlijk hetzelfde als maatregelen treffen als het kalf al verdronken is. Veel meer resultaat valt te behalen uit stresspreventie. Op internet genoeg testen te vinden om te beoordelen in welke mate je stress, angst of depressie ervaart. Maar de grote vraag is, wanneer erkent iemand dat hij of zij een probleem heeft? Wanneer ziet men in dat het zo niet langer gaat?

Wij gebruiken een uniek, wetenschappelijk onderbouwd meetinstrument dat laat zien wanneer mensen over hun grenzen gaan. De objectieve meetresultaten kunnen confronterend zijn, vooral voor mensen die hun grenzen al gepasseerd zijn en zich in de ‘gevarenzone’ bevinden. We nodigen u graag uit contact op te nemen voor meer informatie.

Back to Top